WASSUP WEDNESDAY

By 5.28

Eilen Hurrikaani treeni TFW- salilla sai mut tänään aamulla parkaseen tuskaisen parkaisun, kun sen verran kova setti oli eilen. Tai ainakin mulle, en tiedä miten muilla treenaajilla kroppa kramppaa mutta itselläni sattuu jaloissa pelkkä kävely. Hah, näinkö huonossa kunnossa sitä kroppani onkaan ollut?! Veikkaan, että kivun syy on siinä, kun en ole pitkään aikaan näin rankkaa reeniä vetäny mutta sitten kun kroppa tähän tottuu, on kivut pikkasen lievemmät. Mutta se fiilis. Se fiilis kun tulin eilen treeneistä oli kuin voittajalla, sillä se hyvän olon tunne tehokkaan liikunnan jälkeen on niin huippua! Suosittelen! 

Mutta jottei tämä mene nyt ihan treenailuks tämä blogi niin tässäpä muutama kuva mustasta viittauutukaisestani. Tässä vain "sneak peek" mutta lähipäivinä tulossa sitten kunnon kuvat. :) Olen tykästynyt näihin BikBokin helmi/koukku korviksiin. Naiselliset ja tämä "koukku" tuo hitusen särmää. Tämä päivä jatkuu töitä tehden, keskustassa asioita hoitamassa jonka jälkeen sitten ylläri pylläri illalla salille. 

Mukavaa keskiviikkoa! :) 


IMG_6474

minn2.jpg

IMG_6475

IMG_6440-2

IMG_6416

This morning when I woke up my body was literally screaming. Oh gosh, yesterdays training session with TFW- gym was such a pain. But only good/ positive pain! I can't believe my body is this condition, because just 2 days of working out I have so much pain. Hah. But I know it gets easier everyday, when body starts to get used to this kind of training. 

But that's about training and here is some photos of my wednesday. This is only a "sneak peek",  because i want to make some proper outfit photos soon. :) 
I continue working for this day and in the evening I go again to the gym. 
Have a nice wednesday! :) 

0 kommenttia