SOME GREAT NEWS

By 3.47

Tänään tiesin viettäväni aamupäivän kotosalla blogitöitä tehden, joten tosiaankin mukavat vaatteet päälle, kuppi kuumaa, kirjan lukua ja läppäri auki. Kuten otsikosta jo huomaa, että jotain jännää haluan teille kertoa. Ensiksi se, että oma tähtibloggaaja status loppuukkin pian, sillä kuten on Cosmopolitanin instagramista voinut huomata, on uusi bloggaaja valittu. Suurret onnittelut hälle! :) Jotenka siksi päätinkin teille tänään kertoa, että tähtibloggaaja tittelini päättyy mutta jotain huisia on tulossa sen tilalle! Blogini tulee siirtymään tässä ihan piakkoin Bloggerin puolelta jonnekkin muualle. Arvaattekos te minne? Sitä en vielä paljasta mutta voin sen voin kertoa, että todella, todella innoissani olen tulevasta! Huh huh. Mutta kerron toki heti täällä lisää, kun tieto blogini siirrosta virrallistuu. :) Jotenka pysykäähän siis ehdottomasti kuulloa! <3 


Nyt työt jatkuu ja illalla sitten kerron lisää tästä päivästä. Illalla on jännä juttu luvassa tän päivän tapahtumista! :) 

IMG_6299

IMG_6272

IMG_6249

IMG_6263

IMG_6266-3 -minnans12.jpg IMG_6308-2

IMG_6244

CARDIGAN Lindex
PANTS H&M
EARRINGS Bikbok

Today I knew I'm gonna stay home doing some bloggin work, so comfy outfit was totally in my mind. But as you can see from the headline, I'm gonna tell something exciting new to you all! My blog is going to move from Blogger to some other place soon!! I'm so so excited! I let you guys know as soon as it happens. So stay tuned! <3 

Now I'm gonna work this day and in the evening I let you know some more of this day! :) 

2 kommenttia

  1. Onpas jännittäviä blogiuutisia! Mycosmo? Toistaalta sopisit myös Costumeen, Mariannahan on muuttamassa sieltä pois ihan kohta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä! Tosi innoissaan olen tästä tulevasta! :) Hmm, jaa'a valitettavasti en pysty vielä paljastaan mutta sen voin sano, että hyviä veikkauksia kyllä!! :)

      Poista