KEEP IT REAL

By 13.22

Oma nyrkkisääntöni pukeutumisessa on se, että kokonaisuus on simppeli ja hallittu, vaikka siinä olisikin monta erilaista yksityiskohtaa. Erilaiset/ mittaset leikkaukset, kauluksen pääntien, paidan helma, housujen vetoketjut, materiaalit, korut, ne on kaikki pieniä yksityiskohtia mihin kiinnitänkin huomiota. Eli vaikka asussa on monenlaista eri juttua voi se silti näyttää ihan simppeliltä. Itse tykkään simppelistä kokonaisuudesta omassa tyylissäni mutta makuja pukeutumiseen on erilaisia, ja hyvä niin. Oishan se tylsää jos kaikki näytettäisiin ihan samanlaisilta. Siksi musta onkin kiva poimia eri tyyleistä/ asuista omaan tyyliini sopivia juttua. Ne voi olla sitten vaikka jokin printti, ylipitkä helma, materiaali, korut, hauskat housut yms. Mielestäni se on rikkaus, että on niin  paljon erilaisia tyylejä!


Tämä asu nyt on hurjan mukava ja rento mutta samalla mielestäni siisti ja hallittu. Tässä voin viettää päivän kotosalla, kaupungilla tai korkkareiden kanssa käytettynä jopa jossain tilaisuudessa. 

Lauantai-illan tsemppilause on siis se, että jokainen pukeutukoon just niinku tykkää ja tuntee asussaan olonsa aidosti mukavaksi. Jos omassa asussa ei viihdy, sen kyllä voi huomata aika nopsaa. Jotenka toisella on huippu fiilis röyhelöissä, toisella simppelissä kokonaisuudessa taikka toisella sitten täydessä printtikuviossa jne. Keep It Real ja jatka vaan samaan malliin! 

Huippua lauantaita kaikille! <3 

minnan1-2

IMG_6662

IMG_6677-2

GINA TRICOT shirt
MANGO pants

My main point at my own outfit is always the same. Make it as simple as you can. Even thought the outfit is simple, there can be many many different kind of details: Different kind of cuts, the length of the shirt/coat, zipper, materials etc. So it may have many different details but at the same time it can be very simple. This is the style I like to wear, but I like to take ideas to my style from very different kind of outfits/ style. It's such a great thing that there are some many different kind of tastes when it comes to style. Would it be so boring, if we all would look the same? I think so. So some one likes to wear frill/ ruffles, other one likes to have it all simple and some one else likes to wear as many different kind of prints/patterns at the same time on the outfit. To this I say: dress the way you really like and feel comfortable in the outfit. Continue the same way and Keep It Real! Have a great saturday everyone!

0 kommenttia