TRAINING FOR WARRIORS/ COCOVI-HAASTE

By 6.24

IMG_6360

Eiliselle lupaamani postaus tuleekin nyt, sillä aikataulullisesti ilta oli mulla tosi kiireinen. Mutta, nyt tulee kysymys: Ootkos kyllästynyt normaaliin salitreeniin ja salilla oleviin samoihin laitteisiin, sekä samaan treeniohjelmaan. Jos näin on niin se ei haittaa, niin olen kuulkaas minäkin. Treenaaminen on itselleni tosi tärkeä juttu niin fyysisesti kuin henkisesti, mutta normi salillakäynti on maistunut jo jonkun aikaa aika puulta. Oon halunnut uusia tuulia mun treenaukseen. Noh, tähän tuli ratkaisu! Nimittäin alotettiin TFW.n eli Training For Warriors salin kanssa yhteistyö, missä osallistuin heidän kattavaan Cocovi- haasteeseen. Salilla ei siis treenata kuntosalilaitteilla vaan treeni tehdään mm. monipuolisilla kahvakuulilla, levytangoilla, hiekkasäkeillä, kuntopalloilla, battle-köysillä, sekä kehonpaino harjoitteilla yhdistäen vielä ketteryys ja juoksu harjoituksia. 

Cocovi- haasteessa opitaan tehokkaan harjoittelun perusteet, poltetaan rasvaa, lisätään voimaa sekä parannetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia- unohtamatta energistä asennetta elämään. Tässä haasteessa meitä on noin 20 henkilön ryhmä. Haaste kestää kahdeksan viikkoa ja sisältää kaksi Cocovi- haaste harjoitusta, sekä kaksi vapaavalintaista lukujärjestyksen mukaista Hurrikaani- tuntia viikossa. Eli neljä kertaa viikossa pääsen kovaan treeniin TFW- poikien pidettävillä tunneilla. Tästä olen niin innoissani! Meille pidetään myös Jaakko Halmetojan ravintoluento, joka neuvoo meitä tekemään onnistuneen ruokavalion tukemaan treeniä, sekä parantamaan omaa hyvinvointia. 

Eilen meille tehtiin aluksi InBody mittaus, eli kokonaisvaltainen kehon kuvaus. Sitten alko lämmittely jonka jälkeen teimme lähtötaso testin ja sitten kahdeksan viikon päästä teemme uuden, jolloin näemme treenauksesta tulleita tuloksia. 
Eka treenikerta oli vasta lämmittelyä mutta siitäkin sai jo tuntumaa lihaksiin. Meinaan, on reidet hitusen kipeenä. Tervettä kipua ja tekemisen tuntua siis kropassa. Tätä tunnetta on ollut ikävä. Baletissa treenattiin kovaa joka päivä, jotenka oon tottunut rankkaan treeniin ja siksi sitä on ikävä. Liikunallinen oon ollut pienestä pitäen, kun harrastuksina on ollut mm. showtanssia, juoksua, ratsastusta, pelannut futista, käynyt salilla ja aloittanut baletin josta sitten tulikin entinen ammattini. Eli liikunta on lähellä sydäntäni. Haluan, että kroppani on terve pitkään ja liikunta on yksi tärkein keino sen ylläpitämiseen. Liikkumisesta tulee myös hurjan hyvä fiilis! 

Hyvin moni alottaakin tammikuun aikana treenaamisen ja tahdon toden teolla kannustaa kaikkia liikkumaan. Jokaisen tulee liikkua just sillä tavalla mikä on itselleen paras, mutta tätä treenausmuotoa itse suosittelen lämpimästi. Treeni on vaihtelevaa ja se tekeekin siitä tosi mielenkiintoista. Salilla on hurja tekemisen meininki ja oli siistiä huomata miten kaikki haluaa aidosti kannustaa toisiaan. Treenarit on kans ihan huippu innostavia! Niin hauskoja heppuja ja positiivisesti haastaa meitä kokoajan tekemaan 100% duunia. Eli naurua ei noista treeneistä puutu ja tsemppaus on myös kova! Tästä projektista oon tosi innoissani ja tänään taas salille sitten reenaileen. Ihan odotan jo illan tuntia. Niin hauskaa ja tuloksia tuottavaa tää treenaus on! 

Keskiviikkona on tarkotus laittaa sitten lisää kuvia tulemaan! :) 

TFW sali: http://www.tfwhelsinki.com
InBody mittaus: http://aktivointi.fi

IMG_6374-3

IMG_6322

IMG_6321

IMG_6368

IMG_6337-3

IMG_6365

IMG_6356

tfw.jpg

IMG_6367

IMG_6364

IMG_6372-2

Tehty yhteistyössä Training For Warriors -salin kanssa
Collaboration with Training For Warriors- gym 

So yesterday I started with Training For Warrios - gym a collaboration! I am super excited of this! Training with these guys is so much fun and they push us to work hard with a positive way!Soon more photos to come of my training! :)

0 kommenttia