SUIT UP

By 7.55

Oon täysin hurahtanut tämmöiseen yhdistelmään, missä on kunnon ukkohousut ja pidemmän mallinen bleiseri/ jakkutakki. Tämä yhdistelmä sopii musta niin arki käyttöön, kuin myös joihinkin juhlatilaisuuksiin. Harvemmin käytänkin mekkoja ja hameita sillä useinmiten ylläni on housut/playsuit tai nahkapöksyt. Toki mekko on tosi naisellinen valinta mutta mun mielestä yhtä naisellinen voi olla housuissa ja jakussa. Se riippuu mitä niihin sitten yhdistää. Tässä asu jota käytän arkisin mutta juhlaan sitten laittaisin esim mustan pitsisen topin. Seuraavia partya siis odotellessa! :) 

IMG_0123 h_hh.jpg IMG_0140

IMG_0104

somro

IMG_0150

IMG_0128

IMG_0102


BLAZER  H&M
WHITE SHIRT Zara
BLACK SHIRT Zara
PANTS Zara
RINGS Mango 

I totally love this kind of outfits where I match man pants and a longer size blazer together. I use this kind of outfits at day, but also as a evening outfit. I usually don't wear a dress or a skirt, of course sometimes. But I think you can look as feminine in a "women's suit" too as in a dress. This outfit is my day outfit, but if I use this in the evening I would have a black lace top on. So, waiting for the next event to dress that combination on! :)

2 kommenttia

 1. Oon jo jonkun aikaa seurannut sun blogia :) Tykkään hirmuisesti sun kirjoitustyylistä ja valoisista kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että olet tykännyt seurailla tätä blogia! :) Musta teksti on kuvien lisäksi myös tärkeä, kun silloin pystyy tuoda oman persoonan vielä enemmän lukijoille esille. :)
   Oikein kivaa maanantaita sulle! :)

   Poista