SUNDAY SNAPSHOTS

By 2.04

Sunnuntaina suunnattiin Julian kanssa keskustaan kaffitteleen ja kuvaileen. Kaks viime kertaa, kun Julian kanssa ollaan kuvailtu on ollut joko ihan jäävän kylmä tai satanut vettä. Mutta eilenpäs  meitä suosi hyvä ilma ja voi jukra oli kiva heittää kevyt takki niskaan. Tuli jotenkin keväinen olo! Hassua, sillä nyt on tammikuu ja ei tosiaankaan vielä kevät. No mutta lopputulokseen tulin, että kevät saa tulla mitä pikimmiten. Pelkästään ulkoilma piristi hurjasti.

Mutta se fiilistelystä ja pikku katsaus eilisiin kuviin. Aamupäivästä kerkesin ennen kuvailua käydä Cossin ja Filippa K.n liikkeessä. Mustaa perus T-paitaa lähdin metsästään, mutta valitettavasti Cossilla ei vielä ollut tullut silkkisiä T-paitoja. Cossin perus paidat on sitten todella mukavia ja miellyttävän tuntusia. No silkki T-paidat on heille tulossa ihan piakkoin, joten siellä menen pyörähtämään jokusen kerran viikon aikana. No suuntasin Filippa K.hon kun tiesin, että sieltä mustia ja hyvälaatuisia T-paitoja löytyy aina. No niin löytyi tälläkin kertaa mutta juuri kassalle mennessä huomasin alerekissä roikkumassa takin. Eikä minkä tahansa takin, vaan täydellisesti istuvan ja just oikean värisen takin. Jep samantien meni T-paita takaisin hyllyyn ja otin tuon takin mukaani. Silloin kuin täysin istuva takki löytyy, ostan sen. Välillä on aika hankalaakin löytää itselleni takki mikä on ulkomuodoltaan kaunis ja mulle täysin istuva yksilö. No nyt semmoinne löyty! Nyt se tosin on vain tuolla pussukassa mutta kohta jo päällä!

Energistä maanantaita ! :)

21.jpg

null_1.jpg

Tilt_2.jpg

1.jpg 

mll_1.jpg  

On sunday we went with Julia to take some photos and to have a cup of coffee. Before that I had time to do some shopping. I had in my mind to get black T-shirts from COS, but unfortunately they did not have the silk T-shirts yet. So I went to Filippa K to get my black shirt. Just before I were about to pay the shirt I saw at the sale- shelf a perfect jacket, with a perfect cut, and a perfect color. So I took the jacket and left the T-shirt back to it's place. Soon some more photos of it. :)

Have a energetic monday! :)

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Oon vasta nyt lähipäivinä tutustunut sun blogiin kunnolla, ja siitä tuli kyllä heti yks suosikeista! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! <3 On tosi kiva kuulla, että tämä blogi on sulle mieluinen!
   Huippua tiistaita sulle! :)

   Poista
 2. Oi mistä nuo ihanat mustat nilkkurit on? Aivan järjettömän nätit 😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan!
   Nilkkurit Zarasta löydetyt! Tykään kyllä, kun näitä voi käyttää arkikäytössä, sekä juhlissa.:)
   Oikein mukavaa tiistaita! :)

   Poista