11/1/15

By 16.34

Viikonloppuun on mahtunut aika paljon taas kaikkea mukavaa. Perjantaina hengattiin illalla tyttöjen kanssa, lauantaina näin heitä jälleen ja päästiin viettään kahden ystävän synttäreitä illalla. Sunnuntaina puolestaan chillailua ystävien kans ja myös töitä tehty. Illalla sain vielä yhden kultakimpaleen mulle kylään, kun ei olla nähty yli puoleen vuoteen! Onneks tää neiti tuli Helsinkiin mun luo vielä käymään, ennen kuin lentää taas toiselle puolelle maapalloa. Ihanan ystävätäyteinen viikonloppu. <3 

Aasukuvat on itseasiassa viime viikonlopulta, kun Outin kanssa mentiin sunnuntaina pyöriin keskustaan. Asusta sen verran, että  hattu on kyllä siitä kätevä, kun se pelastaa huonon hiuspäivän ja lämittää myös aika kivasti. Myös nuo tennarit on näin talvellakin melkein ihan yhtenään jalassa jos tiedän, että päivän aikana tulee juostua monessa eri paikassa. Sillon mukavat kengät kunniaan! Nyt kello näyttää aivan liikaa ja mä meenkin Ellan seuraks vielä höpötteleen ja kohta painutaankin unten maille. 

+ Nyt maanantaina muutes alkaa aika jänskä juttu! Tästä mä pääsenkin sitte illalla tai tiistain puolella teille kertoon, kun olen päässyt kotiin paikanpäältä! :)  

IMG_5703

IMG_5663

IMG_5725

IMG_5653 

IMG_5776

IMG_5713-2 

IMG_5723

IMG_5666 

H&M hat
MANGO coat 
ZARA shirt
ZARA pants
OODJI belt
ZARA shoes
CHANEL bag

I have spend almost the whole weekend with my friends and it has been such a good weekend! Now I have one of my friend visiting here, before she takes her flight back to the other side of the world. This outfit is actually from last sunday, when we went with Outi to spend the day just wondering around in the centre of Helsinki. Also on this monday I share some exciting things here on the blog. :) 

0 kommenttia