MY NEW LOVE

By 1.49

No nyt on aika paljastaa eilen kertomani paketin sisältö, josta olen niin innoissani. Canon 6D runko ja Sigman 50mm/ 1.4 objektiivihan se sieltä paketista löytyi! Tätä hankintaa oon miettynyt tosi pitkään mutta nyt sitten viimein se tuli mulle käyttöön. Hyvä kamera/ objektiivi on itselleni tosi tärkeä ja ehdoton juttu. Kuvien täytyy olla jo kamerassa hyvälaatuisia ja haluan saada kuvista ja kamerasta kaiken hyödyn irti. 


Eilen pääsin vasta illan/yönpuolella testaileen kameraa ja sen opettelemisesta ei kyl meinannu tulla loppua. + Tiesin, että jos alotan kunnon opettelun niin siinä menee koko yö. Aamulla sit heti kahvikupin äärellä kameran otin kunnolla käyttöön. Kuluneesta vuodesta piti postaus myös tehdä mutta aika ei enää riittänyt, kun en malttanu laskee kameraa pois käsistä. heh. Jotenka oon kyllä tosi tyytyväinen tähän runkoon ja objektiiviin! 

Ens vuoden puolla sitten tuo postaus luvassa. ;) Loistavaa uudenvuoden aattoa kaikille!  <3

IMG_9405-2

IMG_0039

IMG_9400


Oh gosh I'm so happy! Yesterday I went to get my package and this beauty Canon 6D and 50mm/ 1.4 lens were inside of it. I have thought to get this camera for a long time and now, finally I bought it. I am so so so happy of this! 

Now I must go again but I wish to all a wonderful New Years eve! <3 

2 kommenttia

 1. Voi miten upea kamera, samasta täällä haaveilen :) Miten muuten päädyit juuri Sigman objektiiviin etkä esimerkiksi Canonin? Luen mielelläni enemmänkin valokuvausjuttuja, sillä kuvasi ovat niin upeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä 6D.tä! tykkään kyl paljon tuosta! :)
   Voi kiitos kovasti! <3 Valokuvaaja ystävälläni on just tuo samainen objektiivi ja hän suosittelikin sitä. Objektiivi on Canoniin verrattuna hiukan "jykevämpi" ja tukevampi, sekä edellisen kamerani 30mm objektiivi oli myös Sigman. Tykästyin tuon merkin objektiiveihin ja sekin oli osa syy sen hankkimiseen. :)
   Suuria eroja Canonin ja Sigman välillä ei pitäisi olla, ehkä makuasia kummasta tykkää enemmän. :)

   Poista