WORKING PLACE

By 14.13

Kuten oonkin maininnut täällä siitä, miten oman kotini sisustus on ollut tiiviisti mielessä, sekä työn alla. No nyt joitain pieniä- suuria muutoksia on tullut! Ah vihdoin. Hurjasti oon miettinyt kalusteiden uudelleen järjestelyä, sekä pieniä sisustuselementtejä. Järjestys on pysynyt melko samana sen ajan mitä tässä asunnossa oon asunut. Noh, aamulla päätin, että nyt tehdään muutos! Työpisteeni on ollut toisessa paikkaa kotonani mutta halusin tehdä siitä olohuoneeni yhden keskipisteen. Vietän koneen ääressä paljon aikaa joten työpisteen tulee olla kunnossa. Kaunis ja inspiroiva työpiste vaikuttaa musta positiivisesti työntekoon. Varmasti tää piste tulee vielä muuttuman sillä nyt on jo mielessä muutamia pieni yksityiskohtia. ;) 

Kävin H&M.n Home osastolla viime viikolla aika tiuhaan tahtiin nappaamassa muutamia juttuja tänne. Marmori on musta todella kaunista ja halusin laittaa sitä moniin kohtiin. Ihan huippu löytö olikin nuo marmorikuviosta tehdyt laatikot! Tosi käteviä ja kauniita säilytyslaatikkoja. Myös pöydällä on muitakin juttuja H&M.n myymälästä. Tuoreet kukat piristää aina ja niitä mulla löytyykin jatkuvasti kodistani. Tämmösiä pieniä juttuja siis. Onko muuten teistä muutkin hamstranneet samoisin juttuja? :) 

Ja kuulkaas mun talvitankin metsästys on vihdoin päättynyt! Jipii ja hurraa, kun sain tuon päätöksen tehtyä! Tän päivän ajan vielä funtsein takkia mutta huomenna heti aamusta käyn nappaan sen lämpökerroksen itselleni. Vielä yksi päivä painan töitä täyttä höyryä eteenpäin mutta tiistaina mulla sitten alkaakin loma! Huh, nytkö se joulu jo tulee? Lapsena odotin joulua kuin kuuta nousevaa mutta nyt en ole kerennyt edes miettiä moista. Mukavaa viikkoa kaikille joko töissä tai jo lomalla oleville! <3 

IMG_8682

IMG_8691

IMG_8704 

IMG_8713

IMG_8709

IMG_8730

Here's some small- big changes I have done at my own apartment. Finally I got to make something new here! I spend a lot of time on my laptop, so I wanted to make my working place one of the center place in my living room. I think that a beautiful and inspiring place to work gives only positive vibes. I have a few new ideas already to this table and the small details on it. So it's gonna change a bit more soon! I bought these lovely marble boxes from H&M Home shop. I think those are really beauties and also very handy, when you can put some small things inside of those. Also some other stuff that is on the table are from H&M. And fresh flowers, I have those all the time here! I really love to have flower in my apartment. 

And quess what! I finally found my winter jacket! I'm so relieved. Tomorrow I'm gonna go in the morning to get my warm coat, work the whole day and on tuesday my Christmas vacation begins! When i was a little child, I was waiting for Christmas eve for the whole month, but now I haven't have even time to think it. Have a nice week! <3 

6 kommenttia

 1. Wow – I love the pictures! Want all this stuff, too. ♡

  Adoorablee.blogspot.com ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thank you! <3 You can find some of those at H&M Home shop! So if you have a chance to visit there, I recommend it! Have nice day! :)

   Poista
 2. Oh my ihanat nuo "kiveä" olevat tavarat! Ja tuo vihko vai kalenteriko tuo musta tuossa ekassa kuvassa! Mistö olet löytänyt nuo kaikki? :)❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii pahottelut näin myöhäisestä vastauksesta! Voi itekkin tykkään tosta marmoikuosista ihan hurjasti! Vois laittaa sitä melkein kaikkialle ku se on niin nättiä x)
   Mustan värinen vihko on ostettu Supertrash nimisestä liikkeestä Helsingistä. :) H&M homen puolelta löyty pitkälti pöydällä olevat jutut. Kannattaa ihmeessä mennä käymään siellä jos liike sattuu olemaan omalla paikkakunnalla! :)

   Poista
 3. Hei ootkos kuulluut sellaisesta kuin sisustus kontaktimuovi? Sitä saa myös marmorikuosissa ja se on superhelppo kiinnittää tosi moniin erilaisiin pintoihin!:) itse käytin sitä pöydän uudistamiseen ja halvalla pääsin verrattuna oikeaan marmoripöytään! Ajattelin vain kertoa koska en ole selvästikkään ainut marmorikuvioon rakastunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan! Joo itseasiassa kyllä! Nimittäin tuo marmoripäällysteiseen hyllyyn on käytetty just kyseistä muovia. Eikös ookkin hurjan hyvä keksintö se kontaktimuovi! :) Sopii varmasti pöytään josta kerroit! Täytyypi itsekin miettiä, jos päällystäisi pienen pöydän kyeisellä muovilla. :)
   Mukavaa maanantaina sulle! :)

   Poista