DECEMBER ?

By 6.24

Joko teillä on ihan joulufiilis? Mulla ei sitten tippaakaan. Heh. Eilinen oli suoraa kuin syyskuun aurinkoisista päivistä! Ah mikä ihana aurinko tuli esiin. Muutamat kuvat nappasin matkanvarrelta ja voi kuinka ois tehnyt mieli jäädä kuvaileen koko päiväksi ihanaa Helsinkiä, kun aurinko paisto ja kaikkialla oli van niin kaunista. Mutta joululomalla sitten! Jos aurinko tulis esiin ja hitusen ois lunta maassa, olisin oikein happy. Toppavaattet niskaan ja ulos kuvaileen!

Nyt mä lähden talvitakin metsästykseen osa 265 ja toivottavasti jostain se mieluinen löytyis! Lahjat vois samalla ostaa ja sitten H&M homen sisustus juttuja ihaileen! Siellä on nii ihania juttuja kuulkaas tullu! Tai no mä en muista millon siellä olisi viimeks tullu käytyä, mutta muutama päivä sitten eksyin sinne ja jotain sisustus juttuja lähti mukaankin! Pian laitan kuvia niistäkin härdelleistä. Ihan innoissani olen näistä hommaamistani jutuista!!
Have a nice day! <3
IMG_8429

IMG_8416

IMG_8432

IMG_8433

IMG_8519

IMG_8498

Do you guys have a christmas feeling? I don't at all. Hah. Yesterday was such a nice weather! Like it would been september here. The lovely sun came out again. A few photos what I took in the morning, and I would love to stay the whole day outside just to take photos. Lovely weather and lovely Helsinki. Well hope the weather is this nice on my christmas holiday. If so, then I'm gonna stay the whole day outside with my camera. Now I'm gonna go to search my future winter coat part 265 and I hope I finally will find it! Also I bought some new decorating stuff to my apartment, I will tell more of those soon. :) Have a nice day!

0 kommenttia