WHITE LINES

By 13.32

Musta pukeutumisessa on hauskaa se, miten yhtä vaatekappaletta voi käyttää niin monella eri tavalla. Esimerkiksi näissä kuvissa käytin omasta kaapista löytyviä juttuja mutta yhdistin ne aivan eri tavalla, kuin yleensä. Lopputuloksista tuli aika rennot ja omaan normi tyyliini nähden tosi modernit. On myös piristävää ja hauskaa kokeilla erilaisia tyylijuttuja! Vaikka etsin inspiraatiota jatkuvasti, monesti sitä kuitenkin kangistuu oman vaatekaapin sisältöön, yhdistäen ne aika samoihin juttuihin kuin aina ennenkin. Tässä yksi "parannuskeino" josta viimeksi mainitsin, elikkä yhdistellä ihan uudella tavalla omia vaatteita. Kuulostaa ihan yksinkertaiselta, ja niin se myös onkin.

Nää kuvat oli myös kirjattu inspiskirjaan: valkonen, moderni, jotain spessua, hiukset? Näin siellä luki ja tämmöset niistä sitten tuli. Hiukset oli kysymysmerkillä, kun en keksinyt oiken miten ne laittaisi. Lopulta "jotain spessua + hiukset" olikin se juttu näissä. Oli oikeasti tosi hauskaa tehdä jotain ihan erilaista kuin yleensä! 

+ Sähköpostiin on tullut muutamia viestejä, että komenttiboksi ei internetversiolla toimi. Jotenkas täytyy paneutua sen fiksaamiseen. Toivottavasti saankin sen pian kuntoon. Kiitos teille tästä palautteesta ja suorasta yhteydenotosta kaverit! <3 

FotorCmreated IMG_7692 FotborCreated FotovrCreated IMG_7634

I think it's quite cool that you can use one piece of clothe so many different ways. Example on in these photos I used my own clothes but I made totally different kind of outfits that I usually do. I'm searching inspiration almost all the time, but I find my self mix and match my clothes many times the same way as always.

I came up this "White Lines" idea, and I wrote it down: white, modern, something special, hair? Eventually the " something special + hair" was the main thing in these ones. It was so much fun to do something totally different than I use to do!! 

0 kommenttia