BLOGGER'S MARKET

By 7.15

Noniin tässäpä siis juttu josta kerroin johon Helsingin suunnalla olevat pääsevät osallistumaan. Elikkäs Blogger's Market ja Ornamon Desing Joulumyyjäiset on kyseessä, joka järjestetään Kaapelitehtaalla nyt tulevana lauantaina 6.12. Tapahtuma kestää koko viikonlopun, mutta itse olen paikalla muiden bloggaajien kanssa tuona kyseisenä päivä. Tapahtumassa on muotia, desingnia ja monenlaista muuta mukavaa luvassa. Olemme bloggaajien kanssa siis myymässä omien vaatekaappien sisältöä ja voin sanoa, että itselläni lähtee tavaraa aika rutkasti. Vaatteiden, laukkujen ja kenkien lisäksi pistän siellä myös myyntiin kamerani! Jotenka jos kuvauksesta kiinnostuneita on paikalla, kannattaapi tulla tsekkaan myös kamera tarjoukseni! :) Tässäpä muutamia juttuja mitä lähtee myyntiin. Huom, vain muutamia! hah, tavaraa on tullut aikalailla pakattua lauantaille!

Elikkäs lauantaina 6.12 klo 11:00 eteenpäin paikkana Kaapelitehdas, Merikaapelihalli. Toivottavasti nään monia teistä paikanpäällä! :)

IMG_7119-3

IMG_7158

IMG_7140

IMG_7156

Here's some clothes that I'm selling on this saturday at Blogger's Market event. Unfortunately this is only for the ones, who will attend to this event on saturday 6.12, but if you are in Helsinki at that day, come to visit me and other blogger's when we are selling our stuff! :)

0 kommenttia