STITCHES

By 13.13

Mainitsin viimeksi Supertrash liikkeestä missä oli vaikka mitä kivaa esillä. Pitkään on ollut hakusessa uusi kuva/ bloggaus kirja, johon voin kirjata kaikki ideat yms ylös. No kyseisestä liikkeestä löyty aivan passeli kirjanen tuohon tarkotukseen. Parasta sen kivan ulkokuoren lisäksi on se, että se on juuri täydellisen kokonen. Mahtuu pienempäänkin laukkuun mukaan mutta ei liian pieni, että tekstiä on hankala kirjottaa siihen. Tästä olen oikein happy! Tämmösen kirjan olemassa olo on mulle ihan must have juttu! Siihen tulee kirjotettua päivittäin vaikka ja mitä.

Muutamia DIY- juttuja on tullut myös hankittua, näistä voiskin tehdä ihan oman postauksen pian. Kunnon inspis on päällä liittyen oikeestaan kaikkeen. Hah. Bloggaukseen, kuvaamiseen, pukeutumiseen, sisustamiseen ja treenailuun. Jatkuvalla syötöllä mietin parannuskeinoja näihin kaikkiin, sekä inpiskuvia paljon selailtu ja kollaasia täytelty. 

Nyt pistän Sinkkuelämää leffan pyöriin (leffa joka ei kuole koskaan) ja inspiskirja pääsee käyttöön heti! 

IMG_7394

IMG_7396

IMG_7401

I have told how I use my "inspiration book" almost every day when I write my ideas down about blogging and photographing. Well, finally I found the perfect one from Supertrash. This one really is a beauty, but it's also just a perfect size because it goes into a small bag. So I can carry it with me almost the all time. Now I'm gonna put Sex And The City movie on (movie that never dies) and start to write my new blogging ideas to my new book!

0 kommenttia