THE BLACK HORSE

By 1.11

Helou helou, mitäs teille sinne kuuluu? :)  Tänne kuuluu työntäyteistä viikkoa mikä on musta vallan jees! Tässä on nyt "mysteerikuvat osa 2" joista oonkin kertonu ja mitä ollaan Sannin kanssa työstetty. Tuo päivä oli hauska kokemus kylmästä ilmasta ja tuulesta huolimatta. Nää "heppakuvat" on ollut mulla mielessä varmaan vuoden verran! Kerroin tästä Sannille ja alettiin heti saman tien ideoimaan näitä. Googletettiin Helsingin seudulla talleja ja lopulta saatiin tämä upea hevonen meille kuvauksiin! Talli on Sakun Talli Tuusulan Rusutjärvellä. Maineikas talli kyseessä ja jo kolmannessa sukupolvessa Mia Saukko toimii siellä tällä hetkellä perhetilan yrittäjänä. Ja jestas miten upea hevonen! Tämä Friisiläisrotuinen komistus onkin tunnettu vaativan tason kilpakentiltä, joka nykyisin nauttii hyvin ansaituista eläkepäivistä. Kuvauksissa tuli huomattua, kuinka Durk 21 vuotias hepo rakastaa huomiota ja on todellakin tottunut olemaan kameran edessä. Oli tosi helppoa työskennellä tämmösen upean konkarin kanssa. Myös luontevaa työskentelystä teki se, että itse harrastin nuorempana myös ratsastusta noin nelisen vuotta. Tykkäsin lajista todella paljon. Kaikki lajit, joissa täytyy haastaa/ kehittää itseään ihan jatkuvasi kiehtoo mua suuresti. Se pätee oikeastaan kaikkeen elämässä. 


Olin suunnitellut myös jonkilaisia mekkokuvauksia joten mekko + tämä mustaratsu sopi musta hyvin yhteen. Lähdettiin aamusta Tuusulaan ja siellä vierähtikin koko päivä. Täytyy myöntää, että pieni kaipaus hiipi tuota harrastusta kohtaan. Voin myös paljastaa, että pelkään eläimiä aikalailla mutta kun niiden kanssa alkaa esim kuvaileen, ei keskitykkään mihinkään muuhun kuin just siihen hetkeen. Näin kävi myös näissä kuvauksissa. Ihan hassua se, että olen ratsastanut sekä mulla on ollut hoitohevonen, vaikka eläimiä pelkään. En kuitenkaan koskaan niissä hetkissä oo näitä elämiä pelännyt. Aika hassua. No mutta tässä hieman taas erilaisia "asukuvia". Katsotaan mitä tällaisia erilaisia projekteja pistetään taas pystyyn! Nää kun on vaan huippuja kokemuksia, sekä tuo aina jotain uutta tuttuun ja turvalliseen. :) 








Place: Sakun Talli 
Photos: Sanni Riihimäki 

Hello hello! How are you guys? :) I have quite a busy week again but I feel so alive when I have plenty to thing to do. Here are the other "mystery photos" what I have told you about. These "horse photo shoot's " have been almost over a year on my mind! So, I told this idea to Sanni and we started on the same day to work this idea. We got this amazing black horse! It has been on many competitions and he totally loves to be on front of the camera. So it was very easy to work with this amazing horse. I have also ridden with horses as my hobby for 4 years, when I was younger and I have to admit that I started to miss this hobby a little bit. But what is funny, is that I am quite afraid of animals, but when it comes example to photo shooting, I don't think anything else than the photos and that situation. This was such a great experience and let's see when we do again these kind of "outfit photos" These kind of ones are so much fun and it brings always something new to this blog. :) 

4 kommenttia

  1. Oi!! Niin ihania kuvia! Miulla kanssa heppakuvaukset tiedossa kun kotiin omien kaakkien luokse pääsen :) tarkoitus ottaa taas joulukuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan Marianne! Kaunis kiitos! <3 Oi kuulostaa kivalta! tulee varmasti upeita kuvia. :) Ja onnekas kun sulla löytyy omia hevosia joiden kanssa voit myös kuvailla! Kivaa loppuviikkoa. :)

      Poista
  2. tosi upeita kuvia! tuo ensimmäinen on mun lemppari :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos sulle kaunokainen! <3 Ihanaa perjantaita sulle! :)

      Poista