PIECE OF SIPERIA

By 1.11

Eilen tuntu ulkona oleva kylmyys menevän ihan luihin ja ytimiin! Ai että ois pitänyt olla toppahousut jalassa, kun polvet oli aivan jäässä. Kun tämmösiä pakkasia ei oo vielä tainnut aikasemmin olla, oli hitusen hankala tottua ajatukseen, että siellä on oikeasti niin kylmä. Noo mutta mun päivän pelastus olikin tämä untuva/ karva lämpökerros! Sopivaa toppatakkia on kyllä metsästettykin! Pyörein Helsingin eri liikkeissä ja loppujen lopuks Zarasta sitten löytyi mieluinen. Untuvatakki joka on kuitenkin siro ja nätti mutta tosi lämmin. Ja väriltään musta. Ihan ehdoton. Joten kaikkien kokelaiden jälkeen tämä vei voiton. Takin karmahuppu on hurjan kätevä pakkasella taiko sit räntäsateella.

Nyt jatkuu mun päivä hommia tehden! + Lähden pikasesti noutaan paketin mistä en voi olla muuta kuin INNOISSANI!! Pian siitä kans lisää. :)
y_minnasrk.jpg IMG_9384

IMG_0293

minnaa

IMG_9385 aaartwork.jpgZARA takki
MANGO vyö
JC housut
BILLI BI saappaat 

2 kommenttia

 1. Seurailen blogiasi säännöllisesti sillä pidän kovasti kuvistasi, todella upeita ovat. Untuvatakista on kuitenkin pakko kysäistä, tiedätkö kuinka ne tehdään? Repimällä höyheniä irti eläviltä linnuilta. On sanomattakin selvää kuinka suurta tuskaa eläimille täten aiheutetaan. Itse boikotoin kaikkia untuvatuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan,
   Kiitos viestistäsi ja myös mukava kuulla, että kuvat ovat mielusia. Täytyy myöntää, että tuota seikkaa en tullut ajatelleeksi takin ostaessa. Lämpöisyyden tähden untuvatakki oli etsinässä. Kommentissasi on selvästi pohdittavaa meille kaikille. Kiitoksia siitä. Mainitsemassasi asiassa on selkeästi parannettavan varaa itselläni.
   Toivotan sulle leppoisaa viikkoa. :)

   Poista