SMALL THINGS

By 7.13

Mainitsin muutamista DIY- jutuista joita on hankittu ja tässä niistä yksiä. Ei mitään maata mullistavia asioita mutta kivoja yksityiskohtia. Tosin yksityiskohdat on niitä juttuja mihin kiinnitän huomita. Tykkään, että pääsääntöisesti kotonani on selkeät linjat sisustuksen suhteen. Mutta pienet jutut tekee sitten mielenkiintoisen kokonaisuuden. Hauska pikku juttu olikin tuo liitutaulupaperi. Siihen kun voi itse kirjoittaa mitä mielen tekee, sekä iskeä lappuset moneen paikkaan. + Jos joku muukin on tuota paprua käyttänyt niin kertokaahan ihmeessä vinkkejä, mitäs kaikkea siitä vois keksiä!

Mustat kunttilät on musta hurjan kivat! Vähän tosin nauratti, kun kaupassa kynttilähyllyillä monet muut ostivat ihanan jouluisia kynttilöitä mutta itse melkein ainoana tuolla hetkellä hamusin mustia kynttilöitä. Kumma kuun niitä ei kovin montaa kappaletta ollut mennyt. No, mulle riitti niitä siellä hyllyssä sitten koko ensvuoden edestä. Hah.

Vielä ei myöskään ole iskostunut joulufiilis päälle. Ehkä siihen vaikuttaa harmaus tuolla ulkona. Usein olen hitusen jouluintoilija. Joululauluja aloitan kuunteleen heti marraskuussa, mutta nyt tänä vuonna ei vieläkään meinaa joulufiilis tulla. Noo, viimeistään siinä vaiheessa, kun lahjakriisi iskee. Toinen "kriisi" on talvitakin löytäminen. Toisaalta, voisihan sitä joulualeihin odottaa, kun näin lämpöiseltä tämä joulukuu näyttää. Tai sitten aleissa ei talvitakkeja enää löydy. Jaa'a on kyllä pulmallista. heh. Mutta vinkkejä tohon hauskaan liitutaulupapruun ja talvitakkien etsintään kaivataan! <3

IMG_7805

IMG_7834

IMG_7831

IMG_7844
IMG_7822

0 kommenttia