TB SUMMER

By 14.19

Muutamaan otteeseen oon maininnut kuinka kesä ja lämpö on ollut kovasti mielessä. Tänään päätinkin laittaa mun kuvaselailut uudelle levelille ja tehdä näistä kollaaseja. Kesäkuvia löytyy koneelta moinen määrä ja tässä on vain pieni murto-osa niistä. Sen sijaan että tekisin postauksen vain viimekesästä, päätin laittaa joukkoon kolmen eri kesän kuvia. :) 

Näitä kollaaseja oli hauska tehdä kun samalla moni kesäpäivä/ ilta tuli aika elävästi mieleen. Välillä on kiva mennä vähän ajassa taaksepäin, mutta samalla täytyy mennä täyttä höyryä vaan eteenpäin! :) 

z1.jpg st2.jpg sl116.jpg -oks.jpg y_IMG_6116.jpg IMG_7823 IMG_7788 vx1.jpg ks1.jpg pIMG_6116.jpg uu1.jpg __IM.jpg p_nk_IMG_6116.jpg k_IMG_6116.jpg ahk.jpg nv1.jpg IMG_3216

 I have told you guys how I miss summer and the warm days. Well, I thought it would be nice to make a whole post of summer. I have plenty of summer photos in my laptop and here is just a few of those. I put photos from three different summers I have spent. 

This post was such a fun thing to do because so many summer days/ nights came up to my mind. Sometimes it's nice to go back in time in our memories but at the same time we must just go on with our lives. :) 

4 kommenttia

  1. Ihana fiilis näissä kuvissa! Onneks kesä tulee kohta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna! :) No totta! Ja kevät ennen kesää! Auringonpaistetta ja lämpösempiä ilmoja! <3

      Poista
  2. Hei... Olisi kiva jos tekisit kuvistasi isompia, tai siis silleen et ne saisi klikattua isommaksi. On niin hyvin, kuvia et menee pienessä koossa hukkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan,
      Kiitoksia sun kommentista. :) Kuvien lataus on ollut varsinkin tällä nykyisellä blogitaustalla ongelmana, kun suoraa koneelta ladattuna kuvien värit, tarkkuus, laatu on kärsinyt. Tästä syystä olen ladannut kuvat Flickrin kautta. Yritän fiksata asetuksia parhaani mukaan :) Jos käy niin, että kuvien laatu kärsii ja asetuksia en saa kohdalleen niin viimeistään MyCosmon blogipohjalla asiaan tulee muutos! Kiitokset parannusvinkistä. :)

      Poista