SMOOTH BODY

By 16.29

Tässäpä postaus siitä, mitä esimerkiksi kannattaa tehdä kehonhuoltona treenailun jälkeen. Joillekkin sopii kehonhuolto aika pian treenailun jälkeen (kuulun tähän joukkoon) toisille vasta illalla, taikka jotkut tekevät pitkät venyttelyt/ hieronnat yms ihan eri päivänä. Näihin on myös suosituksia milloin mitäkin tulisi tehdä, esim aktiiviset venyttelyt ennen treeniä ja reilusti treenin jälkeen pitkät ja rauhalliset venyttelyt. Niistäkin on vielä eri versioita ja neuvoja mutta mulle sopii parhaiten venyttely ja kehonhuolto aika heti treenin loputtua. Tän huomasin varsinkin sillon kun tanssein balettia kokopäiväisesti, että tarvin kunnon venyttelyt/ hieronnat nopsaa rankan treenin päätteeksi. Jokainen kroppa on erilainen mutta tämä sopii mulle. :)

Foamroller on huippu apuväline esim lihasten hierontaan. Oikeastaan koko kropan pystyy käydä sillä läpi. Tuo pyöreä kapistus esim selän tai takareiden alla, rullaillen sen päällä omaa kehonpainoa käyttäen, on tosi tehokas väline. Helppo käyttää: ei muuta kuin pistät sen siihen kohtaan mitä haluat hieroa ja alat rullaileen sen päällä. Etu- ja sisäreisiä voi hieroa joko käsien auttamana, tai sitten maha kohti lattiaa, rolleri reiden kohdalla.

Tässä muutamat jutut joita teen tunnin jälkeen. Toivottavasti näistä ois iloa ja hyviä vinkkejä myös teille! :) 

IMG_8498-2
1. Kyljen/ lonkan/ ulkoreiden rullailu.
1. Rib/ hip / outer thigh

IMG_8490 2. Takareisi ja pohkeet
2. Back tigh and calf

IMG_8504
3. Etureisi
3. Front side of tigh

IMG_8542 4. Etureisi ja nivuset
4. Front side of tigh and groin

IMG_8536 5. Sisäreisi
5. Inner thigh 

IMG_8507

IMG_8481

These tips are after the training when you cool down and massage your muscles. For me the best timing is straight away after I have finished my work out. There are many different kind of recommendations for this, but for me this works the best. Foamroller is very handy and easy to use! So those photos we took after my work out, hope these are useful for you guys! :)  

*Tehty yhteistyössä Training For Warriors salin kanssa
*Collaboration with Training For Warriors gym

0 kommenttia