KYSY TREENISTÄ/ HYVINVOINNISTA

By 3.50

Maanantai terveiset teille läppärin ja kahvikupposen ääreltä. Tänään mulle tuli sellanen juttu mieleen, että tahtoisin kovasti tietää minkälaisia treeni/ hyvinvointi postauksia te haluaisitte mun tekevän? :) Tämä aihe kuuluu tänne blogiin ja kirjoitan näistä molemmista viikottain, joten mielelläni toteuttaisin myös teidän toivomuksia. Jos tulee myös kysymyksiä näihin aiheisiin liittyen niin niitäkin saa laittaa tulemaan! Joten ei muuta kuin kommenttiboksiin kysymyksiä ja postaustoiveita näistä aiheista! :) 

Energistä päivää teille! 

89.jpg

9.jpg


ol_1.jpg
 
Monday greetings from here! Today I came up this idea that I would really want to know, what kind of training and health post you guys would like to read? :) I write about training/ health thing every week, so I would love to hear what do you wish I write about these subjects. Also if you have some kind of questions about this topic don't hesitate to ask! :) 

I wish you a energetic day!

5 kommenttia

 1. Olis kiva tietää, että miten treenaat ja kuinka usein :) Ja myös kaikki ruokavalioon liittyvät postaukset on aina kiinnostavia:)

  VastaaPoista
 2. Voisit siihen yhteyteen kertoo miten saat motivaation säilymään? Ihan siis urheiluun sekä terveelliseen ruokavalioon? Ja millä saat itses väsyneenä päivänä menemään urheilemaan? :) tommosia yleisiä motivaatio juttuja olis kans kiba saada!

  VastaaPoista
 3. Ootko lopettanut baletin kokonaan? Olisi kiva saada lukea enemmän sun balettiajoista, ja tietty jos vielä reenaat niin siitä :-)

  VastaaPoista
 4. Kaikki treeniin ja ruokavalioon liittyvät jutut kiinnostavat! :) Syötkö jotain lisäravinteita? Onko treenityylisi tai ruokavaliosi muuttunut paljon balettiajoilta? Mistä saat energiaa treenaamiseen "huonona päivänä"?

  VastaaPoista
 5. Hei kiitoksia teille kaikille näistä kysymyksistä. :) Tosi mukava saada näin monia eri juttuja teiltä kyssäreinä! Vastaan näihin kaikkiin postausten muodossa. :)

  VastaaPoista