LET'S HAVE A PARTY

By 14.37

Heissan! Viikonloppu vierähti huisin nopsaa ja nyt täällä ollaan takaisin työn touhussa! Ai että miten kiva olikin päästää taas blogin pariin! :) Tätä kun tekee säännöllisesti koko ajan niin tuntuu ihan hassulta viettää muutama päivä "huilaten" blogista. Viikonloppu oli täynnä toimintaa mutta kerkesinpäs myös rentoutua tuon reissun aikana. Instagramin puolella seuranneet ( @minnasomero ) näki eilen vilauksen mun viikonlopusta. Nimittäin juhlimme isäni 50v synttäreitä ja nämä kestit oli järjestetty juhlakonsertin muodossa. Osallistuttiin myös siskoni kanssa konsertin aikana sen verran ohjelmaan, että me juonnettiin tuo tilaisuus. Juhlat oli kyllä tosi onnistuneet sekä ihan koko viikonloppu! Kakkua tuli syötyä myös koko loppuvuoden edestä. Haha.

Aamulla laitettiin nokat kohti Helsinkiä n. 7.00 aikaan aamulla muutaman pysähdyksen kera, kun tultiin tuo matka autolla. Kävästiin nopsaa ideaparkissa ja vaihteeks uusi puhelimen laturin johto mulle ostamassa. Ihan ihme juttu, että nuo johdot paukahtelee rikki vähän väliä! Ainakin mulla. Onkos muilla samaista ongelmaa? Että jos hyviä neuvoja löytyy siihen, miten laturia voi kantaa joka päivä mukana ilman, että se saa damagea/ ei kääriydy rullalle mutta pysyy silti ehjänä, voi nämä neuvot pistää tulemaan. Jospas tää yksilö pysyis ehjänä pidempään.

Se laturista ja niistä dilemmoista. Kotiin päästyä sitten nopsa vaatteiden vaihto ja salille. Teki aika hyvää tuon sokerin täyteisen viikonlopun jälkeen päästä treenaileen! Mieli ja kroppa virkisty entisestään!

Mutta postauksen kuviin: Nämä nappasi siskoni, kun valmistauduttiin meidän juhlalookkeihimme. Vanhan kunnon paplarit on yliveto keino saada muhkeat kutrit, ja suoristuraudalla sitten viimeistelin nuo kiharat. Koruja me ei muuta laitettu, kuin isot kimaltavat korvikset ja kädessä hyvin ohut timanttinen ranneke. Meidän puvut oli kuitenkin sen verran runsaat, että päätettiin muuten laittaa aika hillityt korut/ kampaukset.

Nyt on sitte juhlat juhlittu ja lomat lomittu. Huippua päästä taas arkeen mukaan! :) bk.jpg IMG_8683-2 lrk.jpg IMG_8736

50v

Well hello! I had my weekend of from blogging because I had quite many things to do when I were visiting my parents. My dad had his 50 years birthday and he had arranged a consert. I host this consert with my sister and it was such a pleasure! The whole weekend was full of things to do but still I got to relax and just enjoy the same time. 

Today we came back to Helsinki and I'm very happy to be back at work, even thought the weekend was lovely. Here is also some photos we took with my sister when we were getting ready to celebrate. We chose to wear these long red dresses and quite a simple jewelry and simple curls on. 

But now the party is over and my little vacation also, but my working motivation is totally on! :) 

0 kommenttia