FEELING THE FRIDAY

By 10.20

Ai että minkä perjantai tekikään! Täällä on paiskittu töitä ihan tukka putkella meneen ja itseasiassa, hyvä niin. Hyvä alottaa viikonloppu näihin tunnelmiin. Mutta mikä tässä perjantaissa on ollut huisin hienoa on se, että aurinko pamahti esiin, mikä sai mulla tän hyvän fiiliksen aikaan! Samassa energiataso nousi uusiin svääreihin ja mielikin piristy kummasti. Toki aamupäivän energiapoimmi-smoothie saatto auttaa myös asiaa. Ulkona ilma tuntu jokseenkin lämpöseltä aikasempiin päiviin verrattuna, ja päätinkin sen kunniaks pistää lemppari farkut jalkaan ja silkkisen sileät karvakorkkarit niiden lisäks. Ihan auringon kunniaksi vielä blehat päähän ja menoks.

Tämän viikon ajan mulla on myös kesä tullut moneen otteeseen mieleen. Satuin selaan kesäkuvia ja hitsi miten odotankin jo kesää! Sitä ennen tosin kevättä. Kevätpukeutuminen onkin ehkä mulle se lemppari, kun voi viilettää korkkareissa ja ohuessa takissa päivät ja illat. Kerrospukeutuminen on kyllä mieluinen juttu. Kesällä toisaalta voi käyttää enemmän maximekkoja sekä muita himpuloita .

Nyt mulla siis alko viikonlopun vietto ja ei mitään tietoa mitäs sitä tekis. Pitäiskö jäädä kotiin  sohvalle lehtien ja kirjojen kera, leffa pyörimään ja kylvyn kautta nukkumaan? Toisaalta mulla on tätä energiaa nyt aika huru mycket, joten vois keksiä jotain rentoa puuhastelua ystävien kanssa. Tätä kysymystä jään nyt pohtimaan ja toivotankin teille kaikille hurjan hyvää perjantaita! <3

IMG_9082

IMG_9090-2
9176.jpg


IMG_9129-2

IMG_9143-3

ZARA coat
MONKI turtleneck 
OODJI belt 
TERRANOVA jeans 
ZARA heels 
DOLCE & GABBANA sunnies 

 Oh friday what have you done to me! I have spent the whole day working, working and once again working, but that's only a good thing. Perfect way to start the weekend! But what's best of this friday is that the sun have shined the whole day what have cheered me up! Straight away when the lovely sun came up, my energy level raised to the sky! Also I had quite a great smoothie this afternoon, so maybe that gave some extra energy to me. I had such a great feeling on the morning so I chose to wear my favorite pair of jeans, silky fur heels and sunnies on.

This week I have gone through almost all of my summer photos and oh I miss the warm summer so much! But before I want to have summer, I really like spring time also. It's so nice to wear a pair of heels and a thin jacket on for the day and night. On summer I  love to wear maxi dress very often.

But now I start my weekend and I don't have any idea what shall I do. Should I stay on my sofa reading magazines and books, go to have a bath and then to sleep? Or should I do something with  my dear friends, since I have so much of this energy? Hmm, well I start to think about my plans for the evening and I wish a great friday to you all! <3

0 kommenttia