BLING IT ON

By 14.55

No nyt on jotain bling-blingiä tullut mun garderoobiini. Yhtäkään paljettikuosista vaatetta taikka asustetta en omista mutta tämä bomber tyylinen takki vei heti sydämeni. Tuota tuli katseltua jo ennen joulua mutta vasta vähän aikaa sitten kävin sen itselleni nappaamassa. Jäi sen verran kaivertaan tuo yksilö. Onneks päätin hitusen heittäytyä tuohon paljettitakkiin, sillä tuota tulee käytettyä monet kerrat takuuvarmasti. Viininpunaiset nahkapöksyt ja ihan perus musta t-paita sen rinnalle, tai sitten vaikka pikkumusta ja kunnon korot. Aika monikäyttönen takki/ asuste.

Tiistaina sitten muuten mun päivä vierähti luennolla istuen silmät "puolitangossa". Viikonloppuna ei paljoakaan kerennyt nukkua, kun sen verran riitti hommaa siinä synttärien järjestelyissä ja juhlahumussa. Tänään väsymys sitten iski mutta luennosta selvittiin. Kotiin päästyä tuli töitä tehtyä joidenka jälkeen päätin lähteä salille. Yhtäkkiä iski semmonen fiilis, että nyt jäät kuule kotiin ja otat vähän iisisti. No niimpä mä tein ja menin kylvyn kautta tunnin päikkäreille, pistin pyykkikoneen laulamaan, nukahdin uudestaan, pesin lisää pyykkiä, siivosin kodin ja chillasin sohvalla. Vitsi tuli vaan hyvä fiilis siitä, että otin tuon koko loppupäivän + illan ihan vaan itselleni ja tein hommia kaikessa rauhassa. Vaikka viikonloppuna kerksein relata vanhempieni luona, on se silti erilaista kuin normi arkena oman ajan ottaminen. Siellä olin kumminkin koko ajan perheen ja ystävien kanssa, mikä onkin ihana juttu. Mutta se, että chillaan arkena yksin kotona, on sitten ihan toinen juttu. Joskus pelkkä hölläily on musta hankalaa, kun tuntuu, että nyt sitä vain lusmuilee. Asiahan ei niin ole sinäänsä mutta olen aika tottunut kiireeseen ja siihen, että päivän aikana tulee hoitaa monta juttua. Ihan alko hymyilyttää, kun lösähdin sohvalle eikä ollut mitään pakollisia juttuja hoidettava.

Paljon kerksein asioita kumminkin hoitaa kotosalla mutta ilman sen suurempaa hoppuilua. Tämmösiä päiviä on kiva viettää välillä arjen keskellä. Itse oon kumminkin sen verran toimintaa kaipaava henkilö, että arkiaikatauluni sopii mulle paremmin kuin hyvin! Tykkään toiminnallisista päivistä. :)  Tällainen oli sitten mun tiistai. Keskiviikko sisältää toimintaa ja treeniä tiistainkin edestä! :) 
jpg-2 o33.jpg 8.jpg

b2.jpg

ZARA bomber coat 
WEEKDAY t-shirt
H&M leather pants
DIN SKO shoes  

Well no I have bought some bling bling to my closet! I don't have any kind of this type of clothing and this was the first bling bling thing I got to myself. Actually I saw this bling beauty before Christmas, but just now I bought it. I'm so happy I choose to make a move from my comfort zone, and buy something different kind of coat I usually wear. Also this is very easy to match on! just some leather pants and a t-shirt or a little black dress and some high heels. 

On tuesday I spent the rest of the day at an lecture and after that I came home to get my work done. I had in my mind to go to the gym today, but then I suddenly decided to stay home and take the rest of the day just to myself. Even though I spent the weekend at my parents place and got to relax with my family, it's still totally different to take your own time on the middle of the week, and decide to calm down a bit. But I stayed home and took a nap, washed some laundry, felt a sleep a again, washed more laundry, cleaned my apartment and just chilled on my sofa. I got such a good feeling, because I had some time to really relax. I did many things at home, but not in a rush. Sometimes I get a feeling that I'm lazy if I just lay on my sofa and do nothing. I'm so used to do many things during the day and be always in a rush/ have some time limits to do things. So this kind of chilling is a little bit odd to me. This was a nice way to spent my tuesday but I must say, I really love my normal schedules during the day and my "normal life", and I don't mind to have a "busy life". But on Wednesday I get to do lots of work and go to the gym also! :) 

2 kommenttia

  1. UPEITA KUVIA! <3
    Kyllä tollanen blingblingi piristää heti asua kummasti! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! <3 Yep toimii kyl kivana piristysruiskeena arjessa! :)

      Poista