Thursday

By 0.50

Torstai- iltana kun olin saanut päivän hommat hoidettua sekä kotona että kaupungilla, ja ihanainen Nea päässyt töistä, suunnattiin Tuomiokirkolle ja otettiin kamera taas esiin. Kyseinen kirkko on ihan suunnattoman kaunis! Ilma oli myös täydellinen,  vaikka hiukset silmillä ja puoliksi suussa saatiin näpsiä kuvia tuulesta johtuen. Nea oli valinnut ihan huikeen vähän rokahtavan asukokonaisuuden päälleen! Mulla puolestaan uutukaiset farkku/ nahkapöksyt yllä. Niitä sain metsästääkkin muutaman päivän, kunnes löysin kauppakeskus Sellosta oman kokoni. Nahkapöksyjä ei musta voi olla liikaa, joten oon mielettömän tyytyväinen tästä hakinnasta.

Mutta se niistä nahkapöksyistä. Nyt mun perjantai alkaa Tove Janssonin näyttelyllä Ateneumissa ja sitten tämä viikko onkin tähän asti pulkassa! Mukavaa perjantaita kaikille! :)


BeFunk6y_IMG_1450.jpg IMG_1454IMG_1456 IMG_1469 IMG_1516 IMG_1564 IMG_1643 IMG_1535 IMG_1587 IMG_1351 IMG_1654 IMG_1352 befunky_ar5twork.jpg

9 kommenttia

 1. Ai että mitä kuvia!
  Terkuin Raakel 😘

  VastaaPoista
 2. Oot ihan mielettömän kaunis tosssa toka vikassa kuvassa! Wau minna :)
  Muutenki tosi kivoja kuvia taaas kerran!!

  VastaaPoista
 3. Halusin jättää puumerkin itsestäni. Löysin tuoreen blogisi hetki sitten ja ihastuin saman tien. Kuvasi ovat niin kauniita, olen ihastellut niitä jo Instagramissa! :) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihana blogi ! Tykkään !
  Pakko udella, mitkä noi housut on ?

  VastaaPoista
 5. Kiitos Raakel! <3

  Lämmin kiitos Emma! <3 Kiva kuulla, että kuvat on mieleesi. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia hurjasti Lilli! :) Ja aivan ihania kuvia siellä sun blogissa myös! Tosi kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia paljon Minsku! Housut ovat H&M:ltä. :) Todella mukavat päällä! Tykkään itsekkin hurjasti!

  VastaaPoista