Take It Easy, Day 2

By 16.30

Sama teema jatkuikin tänään eilisestä. Edellisessä postauksessa kerroinkin jo miten nämä kaksi päivää on vierähtänyt. Tänään aamulla sitten ei ollutkaan niin lämpöinen ja aurinkoinen päivä kuin eilen. Tuossa juuri aijemin kerroinkin miten musta on kiva, että syksy tulee/ on alkanut. Eilen pysty ilman takkia liikkumaan ja voi olla, että mun tämänhetkinen flunssa johtuikin siitä.. Hah, no oli miten tahansa niin mulla ei nyt ole aikaa sairastaa, joten selätän tämän ihan tuossa tuokiossa! :D Eikös toi flunssa vähän kuulukkin tähän syksyn tuloon. Perus kauraa.


Noo mutta en antanu tän nuhanenän vaikuttaa mun päivään mitenkään ja sain viettääkkin sen osaksi aika rennosti. Puolet päivää oli tänään vapaata, joten parastahan se aika oli viettää ystävien kanssa. Käytiin Raakelin kanssa muun muassa Zarassa. Ois pitäny laput silmillä kulkea siellä. Aivan "pakottava tarve" saada taas täytettä omaan vaatekappiin aina kun siellä  käy. Noh, muutama juttu on tullutkin mukaan napattua (voisinkin lisätä niistä hieman kuvia) ja vielä aika monta on mun hankintalistalla! :D Tästäkin syystä syksy on kiva: syyspukeutuminen! 

Yllärinä mulle tuli täysin se, että Citykäytävään on tullut Behnfords! Jos yhtään rakastaa USA- herkkuja niin sieltä niitä löytää roppakaupalla! Itse vietin yhden kesän Bostonissa ja kävin myös New Yorkissa ja voi jestas sentään niitä ruokakauppoja/ herkkuja siellä! Reesee'sit on vieläkin mun ehdoton suosikki sulkaa, vaikka Fazerin sininen onkin aika lyömätön. Mutta ne pikku sulkaakupposet vaan sulaa suussa! :D Tarjontaa kyllä löytyy tuolta söpöstä pikku putiikista. Eli sinne siis kaikki suklaan ja USA- namien ystävät!  ( Citykäytävä, keskuskatu 6 ) 
IMG_2157 IMG_2159 IMG_2161 IMG_2181 IMG_2183 IMG_2194 IMG_2203 IMG_2225 IMG_2262 IMG_2268 IMG_2270 IMG_2237 IMG_2234

Huomenna keskiviikkona ( tai siis tänään, kello 2:25 ATM! ) onkin tulossa iha huisi päivä! Toivon että saan luvan kertoa mistä onkin kyse mahd.nopsaa teillekin! :) Musiikkia (tajuttoman hyvää sellaista!) videoa + kuvausta. Mutta näistä toivottavasti pian lisää! Saa nähdä miten uni tulee, mutta adrenaliinin ja kahvin voimalla mennään!

0 kommenttia