Autumn Happy Feet

By 12.34

Tänään käydessäni vaatekaappini housuhyllyjä läpi ja karsiessani sieltä pois meneviä pöksyjä, päätin laittaa mun tämän hetkiset lempparihousut jalkaan ja näpsästä niistä tämmöisen kollaasin. Kuten huomaa, että aika nahkapöksy painoitteinen tästä tuli! :D 
cbefunky_artwork.jpg  1. Gina Tricot nahkalegginsit          
2. Farkut (ostettu Venäjältä)      
3. H&M farkku/ nahkahousut    
4. Zara nahkaiset "ukkohousut"

Näistä en osaa kyllä lempparia valita, sillä kaikki ovat mulle ihan ykkössijalla! Näitä on helppo yhdistää melkein mihin vain ja sopii niin korkojen kuin tennareidenkin kanssa.
Tummanharmaat farkut sekä nahkaiset (ylläri) Zaran housut jossa on muutamia poikittaisia vetoketjuja reisien kohdalla, ovatkin mun toivelistalla.  Mutta tällä hetkellä nämä on suosikkejani mitä omasta takaa löytyy. :)

Mutta housuista sitten tämän päivän säähän. Jestas miten kylmä tuolla onkaan! Täytyy alkaa toden teolla käyttään neuleita ja voi miten toivoinkin, että oisin laittanut tänään hieman enemmän kerroksia päälle. Ei t-paita ja ohut neuletakki oikeen riittänyt takin alla tuolla ulkona kävelessä. No toivotaan, että vielä ei kylmä kausi alkaisi vaikka niin ollaan nyt ennustettu. Täytyy kai alkaakkin tästä ottaan talvikamppeet esille!

0 kommenttia