Eye Candy

By 16.30

Keskiviikopäivä lähti hyvin käyntiin heti aamusta maukkaalla aamupalalla. Arkiaamuina olen aika heikko aamupalan tekijä, mutta tänään kahvinkeittimen lisäksi pistin hellan tulille ja näkkäritaikinan kulhoon! Croissantit tosin ostin, niitä en alkanut aamulla väkertään. Heh. Mutta tuosta näkkäristä vielä sen verran, että helpoin ohje jonka oon ikinä leiponut ja ihan mielettömän maukasta! Voin pistää  vaikka ohjeen tästä super näkkäristä myöhemmin. :)


Päivällä suunnattiin koulun puolesta Helsingin Sanomatalolle tsekkaan World Press Photo- kuvakilpailussa palkittuja kuvia. Kuvat on otettu jokapäiväisestä elämästä, kriisitilanteista sekä yksittäisistä satunnaisista hetkistä eripuolilla maailmaa. Hiljaiseksi kuvat kyl veti. Jos vaan on mahdollista käydä siellä niin suoittelen sitä ehdottomasti! Tosin se ei taida soveltua ihan herkimille. Sanomatalossa kantsii käydä kyllä muutenkin! Sekin on jo arkkitehtuurinsa puolesta nähtävyys, tosi hieno rakennus! :) Siellä voi käydä esim kahvilla tai syömässä. 

Näyttely on siellä muuten vielä 10.9 asti, joten vielä kerkee! :)

B6eFunky_IMG_1429.jpgBeFunky_IMG_1367.jpg 2BeFunky_IMG_1373.jpg 22BeFunky_IMG_1374.jpg 1BeFunky_null_1.jpg BeFunky_IMG_1361.jpg

3 kommenttia

 1. Heippa! Mitä opiskelet? Olisko mahdollista tehdä sellanen postaus, jossa kerrot itsestäs? Eli kuka oot ja mitä teet ymym :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin lisätä tohon, että oon siis uus lukija ja olisi kiva tietää tän blogin pitäjästä enemmän. Tää blogi vaikuttaa meinaan tosi kivalta! :)

   Poista
 2. Heissan!
  Kiitoksia paljon sun kommentista! Onpa mukava kuulla, että blogi on mieluisa :) Laitankin kyseisen päivityksen tässä piakkoin tulemaan! :)

  VastaaPoista