Pure Love

By 14.24

Rakastan aivan hurjasti Helsinkiä. Tässä kaupungissa vain on sitä jotain. :) Helsingissä on niin paljon eri asioita joista pidän: rakennusten arkkitehtuuri, kahviloita melkein joka kulmassa, keskustassa käveleminen, Eiran ranta, puistot, aina joitain uusia paikkoja tulee vastaan sekä monenlaista erinäistä tekemistä löytyy. Listaa voin jatkaa loputtomiin. Tykkään mennä keskustaan mun kantakahvilaan nappaan kupin kuumaa mukaan, tai jäädä istumaan kahville yksinkin. Otan myös monesti läppärini ja päivän tehtävät lähtiessäni kotoa, ja teen tehtävät sekä viikon kalenterimerkinnät kahvilassa. Mukava tapa saada hommat hoidettua. Sekin on musta ihana, miten paljon erilaisia ihmisä täällä on. Vaikka on vain omassa seurassa niin silti on aina muitakin ihmisä ympärillä.


Viihdyn täällä siis tosi hyvin! Ikinähän ei tiedä mistä sitä itsensä tulevaisuudessa löytää, mutta mulle Suomessa tämä on just se kaupunki missä haluan asua/ tulla asumaan. :) 

+ Sekin on huippu juttu se, että täällä on lähikauppoja 24/7 auki! heh. Sillä mä pistän nyt lenkkarit jalkaan ja lähden iltakävelylle (yökävelylle) auki olevaan kauppaan. Kahvia kun en voi juoda ilman maitoa eikä aamu käynnisty ilman kahvia. Joten pakko mikä pakko!  Kivaa lauantaita sinne ruutujen toiselle puolelle, missä päin sitä kukin onkin! :)


IMG_8912 IMG_6864 IMG_7016 IMG_6843 IMG_7785 IMG_1329 IMG_1437 IMG_1270 IMG_1678 IMG_1237 IMG_1702 IMG_1709 IMG_1258

4 kommenttia

  1. Ahh en kestä, oot niin kaunis ja täydellinen!! Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitoksia noin kauniista sanoista! Kiva kuulla, että kuvat on mieluisia!! :)

    VastaaPoista
  3. Nyt vasta huomasin että sulla on blogi! Sun kuvat on aina niin mahtavia! Mutta tähän oli pakko kommentoida että oon kanssas ihan samaa mieltä! Keskustasta nauttiminen on aivan ihanaa <3 ja nää sun kuvat saa näyttämään ihan ku ois ulkomailla!
    -Luisa

    VastaaPoista
  4. Kiitos Luisa! <3 Kiva kuulla jos tykkäät blogista!:) No eikös vain! Helsingin keskusta on vaan niin kaunis ja viihtyisä! :)

    VastaaPoista