SNEAK PEAK

By 9.42

Tänään oli tosi mielenkiintonen päivä kuvauksiin liittyen, kun päästiin taitavan Sannin kanssa toteuttaan yhtä ideaa, joka on ollut jo pitkään mielessä! Huh mikä päivä! Aivan hurjan jännä ja jäätävä päivä! Jäätävyys vain ilman puolesta, oli hiukan kylmää kyytiä. Mutta täysin sen arvosta! Tässäpä yksi kuva joka napattiin puhelimella mutta näistä kuvauksista kerron sitten enemmän, kun lopulliset kuvat tulee julki. :)

Huomenna taas työntäyteinen päivä kameran kanssa mutta se tuleekin olemaan liikkuvan kuvan merkeissä! Näistä en vielä sen enempää pystykkään teille kertoa, katsotaan jos saan kumminkin jo huomenna jotain kuvamatskua näyttää teille ennakkoon! :) Nyt super aikasin nukkuun, kuullaan pian taas lisää! :)

IMG_4011-2

Today we had an exciting day with my talented Sanni. We had a bit different kind of photo shoot day today. Oh this day was awesome! Cold, but awesome! Here's just one sneak peak photo from my phone and I'll tell you more later of this day, when I put all the photos here. :) Tomorrow is gonna be also pretty cool day! Now I can't tell more about it, but I hope I can put some photos here on the blog! Now I'm gonna go to sleep super early but talk to soon! :)

0 kommenttia