LUMIstyle With Bloggers Competition!

By 1.43

Hei vain! Tänään maantaina alkoi ihan huisin jännä juttu! Nimittäin LUMIstyle- kilpailu! LUMI on Suomalainen laukku ja kenkä brändi, joka tarjoaa upeita ja laadukkaita tuotteita. LUMIn tuotteiden materiaalit ja muotoilu ovat itselleni hyvin mieluisia ja ei voi muuta sanoa, kuin että ihania lakkuja ja kenkiä!  Oon hyvin innoissani päästessäni tähän kilpailuun mukaan! :) Kilpailun ideana on se, että bloggaajat jotka ovat tässä mukana valitsivat laukun LUMIn upeasta kokoelmasta ja stailasivat asukokonaisuuden sen ympärille.

Itse valitsin tämän kauniin nuden värisen clutchin jossa on kultainen solki edessä. Laukkua voi käyttää kultaisen värisen ketjun kanssa olalla, tai ilman ketjua. Itse käytän laukkuja monesti ketjun kanssa liikkuessani kaupungilla tai juhlissa, mutta tämä pikkulaukkua toimii myös vallan mainiosti kädessä kannettavana. Laukku on tilava ratkaisu kaupungilla käydessä, sekä juhliin mennessä.  Sen sisään mahtuu jos monen monta juttua! Tämä tuli huomatuksi kun sinne sujahti puhelimen lisäksi lompakkoni, muutamat meikit, sekä peili, laturi ja hajuvesi. Pieni suuri tilaihme tämä clutchi! Sisällä on lisäksi vielä yksi lisäketju johon voi kiinnittää muun muassa avaimet. Kätevä ratkaisu, sillä näin ollen ei tarvitse koko aivannippua kantaa mukana.

Halusin yhdistää laukun tuohon mustaan jumpsuittiin, ajattelen hieman tulevaa pikkujoulukautta. Kokomusta toimii mielestäni aina hyvin ja varsinkin kun yhdistetään siroon laukkuun jossa on kultaisia yksityiskohtia, on asu mielestäni yksinkertaisuudessaan kaunis ja juhlava. Tämä laukku on ihan hurjan kaunis yksilö! :)

Tämmöisessä kilpailussa en ole aikasemmin ollut blogini kanssa mukana, ja olen kyllä otettu, että pääsin antaan oman panostukseni Sannin kanssa tähän!
Olisi tosi hienoja jos kävisitte äänestämässä kuvaani jos stailaus ja tyyli nappasi myös teihin. :) Hurjan kiitollinen olen kaikista tulevista äänistä! <3

Äänestäminen tapahtuu tykkäämäälllä kuvasta Facebookissa. Kaikki kuvat löytyykin painamalla TÄSTÄ tai jos linkki ei aukea, voi Facebookin hakukenttään kirjoittaa LUMI ja näin olleen löytää kilpailun kuvat nimellä LUMIstyle with bloggers.
Kilpailu on käynnissä kaksi viikkoa ja voittaja ilmoitetaan 1. joulukuuta.

Lumin liikeen löydät Aleksanterinkatu 28, Helsinki ja heidän nettisivuilla voi käydä myös ihastelemassa tuotteita. :)


Photos by: SANNI

Hello! So today started a LUMIstyle With Bloggers Competition and my photo is also in i. In this competition there are a few bloggers from Finland and we have chosen a bag from LUMI's collection, and styled an outfit around it. I chose this beautiful nude clutch with some golden details. This is such a beautiful bag!

This is my first time to attend in a competition with my blog, and it would be so great if you would go and vote my photo! :) If you like this whole outfit you can vote by liking my photo over HEREor if the link doesn't open you can write on Facebook LUMI and then you will find the photos over there. I'm so thankful for all the likes! <3

2 kommenttia

  1. Sanon kyllä suoraan, että UPEITA kuvia :D Käyn ehdottomasti äänestämässä

    VastaaPoista
  2. Marianne KIITOS! <3 Kivaa keskiviikkoa sinne! :)

    VastaaPoista