Live In The Moment

By 18.13

Heissan! Muutama hiljaisempi päivä tuli vietettyä täällä blogin puolella, kun perjantaina päätin ylläri pylläri suunnata Turkuun viettään vapaa viikonloppuani. Eipä Helsingissä tullu vietettyä kovinkaan montaa tuntia edellisestä junareissusta. :D Perjantaina mietein miten viettäisin nämä mun muutamat vapaapäivät ja aluks aattelinkin käyttää ne tehokkaasti erilaisia suunnitteluprojekteja ja muita hommia tehden. Oon aika taivata täyttään mun vapaat illat/ päivät usein erilaisilla töillä ja tiesin, että jos jäisin Helsinkiin tekisin silti töitä pitkälti. Ei siinä toki mitään huonoa ole, mutta nyt kun käväsin jo vanhempien luona niin päätin jatkaa tätä lomailua vielä hiukan, kun pitkästä aikaa siihen oli mahdollisuus! Jotenkas mun viikonloppu oli oikein onnistunut, kun pääsin ystäväni Jannan luokse ja näkeen muitakin siellä asuvia ystäviä. Turku on kyllä nätti kaupunki ja ihania kahviloita ja istuskelupaikkoja löytyy. :)

On myös aika huippua, että nyt on marraskuu ja ulkona pärjää vielä villakangastakilla ja tennareilla! Tämmösestä talvesta tykkäisin. :D Oon myös aivan ihastunut näihin Zaran karvapintaisiin tennareihin. Mukavat jalassa ja varsinkin kun kenkien pohja on hieman paksumpi mitä tennareissa yleensä on. Nämä karvapopot voittaa Conssini mennen tullen! Toinen juttu mitä on tullut käytettyä melkein joka päivä on tämä musta pitkä villakangastakki. Niin lämmin ja cosy. Ylläri ei ole, että se on väriltään musta, mutta hakusessa ois joko persikan vaaleanpunainen (tätä en meinaa uskoa itsekkään, että päällä ois jonkin muun värinen takki kuin musta tai harmaa. haha) tai sitten niin sanoitusti kamelin värinen pitkä villakangastakki.  Eli tuleva talvi saisi jatkua mun mielestä näin lämpöisenä. Mutta nyt kun on saanut ihmeen kaupalla lomailtua näin hurjasti niin en malta odottaa, että pääsee taas työnmakuun! Kaikkea jännää taas luvassa. :) Ja ah, Helsinki, ihana oli käydä piipahtaan tän kaupungin ulkopulella, mutta niin ihana taas palata tänne arkeen! Nautin tästä! Mukavaa viikon alkua allihåppa! :)

BedFunky_null_1.jpg BepFunky_null_1.jpg BeFunkuy_null_1.jpg BeFunkty_null_1.jpg BeFutnky_IMG_7972.jpg BeFuvnky_null_1.jpg BeFunky_null_1.jpg BeFutnky_IMG_7972.jpg

I spent my weekend in Turku at my dear friends place. It was so nice to make a quick visit over there. :) I also love this November because it's so warm still outside! I would prefer to have the whole winter like this! Im so glad I had these two vacations on the past week, but I can't wait to the get back in the working mode. It's gonna be again quite a busy and exciting week! Have a nice monday everyone! :)

Lindex coat
Zara shirt
Noom pullover
Zara leather pants
Zara shoes
Pieces clutch

0 kommenttia