BLACK AND WHITE

By 16.27

IMG_9976 Täällä on tää ilta mennyt inspiskuvia katsoessa liittyen sisustamiseen. Kerroin jo joskus aika kauan aikaa sitten, että uutta ilmettä ois kiva saada omaan kotiini. No, asia ei oikeastaan ole kovinkaan paljoa edennyt/ kerennyt toteuttaa kaiken muun kiireen keskellä. Mutta nyt tosin on semmonen inspis ja buusti päällä, että jotain täytyy tehdä. Värit ( jos niitä väreiksi voi kutsua ) on pääsääntöisesti valkoinen kuten ennenkin, sekä mustaa pienissä yksityiskohdisa. Hopeaa myös löytyy täältä entuudestaan mutta uutena tulokkaana on marmori. Ai että marmori on vaan kaunista! Se nyt sopisi musta melkein kaikkialle mutta maltillisesti aloitan kumminkin.  Jotain uutta tuli myös hankittua. Nimittäin aloitin tän mun kodin uuden ilmeen ehostamisen mustilla kynttilöillä. Heh. Elikkäs en sen suuremmin oo päässyt eteenpäin asiassa. Mutta hyvä se on kuitenkin jostain aloittaa! Tuntuu ihan, että on tullut aika sokeaksi tälle omalle kodilleen. Tykkään jutuista joita täällä on jo, mutta silti haluan muuttaa vaikka ja mitä. Mistä sitä oikein aloittaa ja mitä kannattaa aluksi hankkia. Tässä asiassa en halua hätiköidä, mutta pian olisi kiva saada jotain päätöksiä tehtyä. :D Elikkäs tämmösiä fiiliksiä. Vielä jatkuu inspiskuvien selailu ja kollaasien teko! Huomenna jos sitä vaikka toteuttaisi näistä muutaman idean! 

+ Täällä blogissa tapahtui myös muutoksia liittyen ulkoasuun, kun sain Timiltä apua tämän uuden ulkoasun asettelemisessa. Pitkään mua onkin vaivannut blogini entinen ulkoasu, mutta vihdoin saatiin tehtyä tästä enemmän omannäköiseni. :) Kiitos hurjasti Tim! Normi koneella se näkyykin heti sivulle tullessa, mutta mobiililaitteilla selatessa uutta lookkia voi käydä katsastamassa kun klikkaa : näytä internet versio. Pientä hienosäätöä tänne on tosin vielä tulossa. Mutta mitäs mieltä te olette tästä? Toimiiko tämä ulkoasu siellä ruutujen takana? :) 

IMG_9988 This evening I have spent searching some inspiration photos of decorating. I really want to make some changes in my apartment. This has been quite a long time in my mind, but I have not really made any decision yet. But I know the colors what I'm gonna use ( if you can call those colors..) White is the main color that I have everywhere and black in small details. Also silver I have in my apartment, but new one what I wanna use is marmor. Oh I really love it! I could use it everywhere but I prefer to start slowly with that one. I also feel like I have become blind to my own apartment. I really like the thing I have here, but still I want to make big changes. Where I will start and what I  will buy first. I don't want to rush but I want to get things done as soon as possible. :D Now I will continue to search these lovely inspiration photos and hope that tomorrow I could get something new stuff here! :)

+ Also here in my blog there has made some changes. We made this new look to my blog with my dear friend Tim. He was a huge help to me with this! Thanks to him! I really like this much better than the last one! Still I'm gonna change some small details here, but for now it's so much better like this! On mobile version it does not open as the same as on internet version, but on mobile you can click the button: open in internet version, and after that you can find it. But what do you guys think about this new blog look? :)

0 kommenttia