M O N D A Y

By 12.36

Jestas sentään miten ulkona on ihan hyisevän kylmä, tai anakin tältä musta tuntuu. Saatiin myös lisäjäätymistä  Alexan kanssa tänään, kun hiukset tuulessa pöllyten ja jalat täristen näpsittiin kuvia. No, saatiin kuin saatiinkiin muutamat otokset napattua. Kahvia sen jälkeen nassuun ja luennolle. Illalla kun pääsin kotiin, nukahdin samantien. Hah, taisi eilisen unisuus jäädä päälle. Mutta nyt sitä on kuin elossa taas ja virtaa riittäisi. Harmi tässä on se, että kello lähentelee puolta yhtätoista illalla. Välillä näin.

Ihastuin myös tuohon Alexan neulemekkoon, kiva leikkaus ja lämpöisen näköinen! Itse olin kokonaan nahkaisessa asussa, sekä harmaa villakangastakki pehmittämään kokonaisuutta. Myös noilla mustilla nahkapopoilla on aivan hurjan hyvä kävellä. Se oli ihan yllätys! Nyt pika happihyppely kahviostoksille ja huomista päivää suunnitteleen! :) 

IMG_6268-2

_MG_6119

_MG_6218-5

IMG_6283

IMG_6266-2
IMG_6260

_MG_6231_2-4

_MG_6251_2-2

Photos by: Alexa Dagmar

Mango coat
Zara leather shirt and pants
DinSko heels

Oh gosh how cold it is outside! Today we went with Alexa to take some photos. It was so cold we though we are gonna freeze outside. But still we managed to get some pics taken. I really like the cardigan/ dress Alexa was wearing! I had my leather pants and shirt on, and some leather heel of course. hah. I had again a long nap on this evening and now I feel so alive again! I should start to sleep now, but no, not gonna happen. I'm gonna plan about tomorrow and put all my energy to that! :)  

0 kommenttia