Black Is The New Black

By 12.23

Musta, valkoinen, vaaleansininen sekä neutraalit värit on kyllä vaatekaappini perusta. Muutamia väriläiskijä löytyy, lähinnä punaista ja taitaa turkoosi paita ja vaaleanpunainen mekkokin olla. :D Elikkäs aika hyvin muistuu värilliset vaatteet mieleen. Tosin punainen kynsilakka on myös luottojuttu! Nahka (tottakai) ja muut yksityiskohdat ja leikkaukset (!) tekee sitten neutraaleista vaatteista mielenkiintoisia mun mielestä. :) Kokomusta päästä varpaisiin toimii aina ja viihdyn esimerkiksi näissä kuteissa oikein hyvin! Jotkut voi mieltää "värittömyyden" tylsäksi, mutta itse tykkään. Yksityiskohdat sekä miten ne yhdistää tekee sen "tyylin". :) Jotain väriplänttiä kyllä voisin keksiä, esimerkiksi vaikka punainen vyö jossa pienia kultaisia osia ois aika jees! (aika villiä.) IMG_5454-2 befunky_artwornk.jpg

6 kommenttia

  1. Oot niin mahottoman fotogeeninen !!! ihania taas!

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  3. Voitko ilmoitella postauksissa joskus että mistä mikäkin osa asustaso on ostettu?? On niin kivoja vaatteita sulla olis kiva tietää enemmän mistä ovat kotoisin!

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos Jenni! <3

    Jenni P.lle suuri <3 sinne! kiitos!

    VastaaPoista
  5. No voi paljon kiitoksia sulle! <3

    Heissan! Kiitti hei tästä palautteesta. :) Laitankin ens postauksessa heti käytäntöön tarkemmat tiedot liittyen asuun. Mukavaa perjantaita! :)

    VastaaPoista