Cosmopolitan, Tähtibloggaaja

By 16.38

IMG_2967


Tätä onnen määrää! Aivan silmät pyöreinä katson tätä ruutua ja suu hymyssä näpytän tätä postausta! Aika hurja juttu tämä on. Elikkäs, olen valittu Suomen Cosmopolitan lehden kuukauden tähtibloggaajaksi! Että miten otettu olen tästä tittelistä ja kaikesta tapahtuneesta/ tulevasta! Huh huh.

Mutta pieni alustus siitä, miten kaikki sai siis alkunsa. Normaaliin tapaan selasin Cosmon ilmestynyttä uutta numeroa, kun kiinnitin huomioni yhdellä sivuista olevaan infoon MyCosmo nettisivusta. MyCosmo on Cosmopolitan lehden oma nettisaitti, jossa tapahtuu paljon kaikkea liittyen muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin, yms. MyCosmossa voi myös kirjoittaa blogia mikä pisti heti silmääni. Vaikka kirjoitan tänne bloggeriin kaikki päivitykseni niin silti halusin myös aloittaa MyCosmoon oman blogini, jonne lisään tänne kirjoitetuista postauksista teksinpätkiä sekä muutamia kuvia. Blogini on kokonaisuudessaan muoti sekä lifestyleblogi ja lisään juttuja kaikesta mistä kuvia nyt tuleekin otettua, sekä kuvausideoista joita haluan toteuttaa.  MyCosmossa painoitan juttuni kuitenkin muotiin ja pukeutumiseen.

Noh, yhtenä iltana kirjautuessani tuolle kyseiselle nettisivulle oli minulle tullut ylläpidolta viesti, jossa kerrottiin tämä tähtibloggaaja uutinen.  Siis en pystynyt uskoa silmiäni! :D Lehti jonka luen joka ikinen kerta alusta loppuun, lehti joka on ollut inspiraationi lähde jo hyvin monen vuoden ajan, sekä lehti jonka uutta numeroa odotan kuin kuuta nousevaa! Tässä asiassa en kyllä yhtään liioittele. Cosmopolitan, siinä vain on sitä jotain. 

Yksi suuri intohimoni on muoti ja kaikki siihen liittyvä, sekä koen mielekkääksi selata blogeja ja lehtiä ja näin ollen inpiroitua pukeutumisesta aina uudella tavalla. Toiselle intohimo voi olla musiikki, taide, urheilu, ruoan laitto, mutta minulle se on muoti ja tyyli. Toivon, että saisinkin työskenellä sen parissa tulevaisuudessa. Tästäkin syystä olen hyvin otettu ja innoissani Cosmon valinnasta ottaa minut mukaan tähän huippis juttuun! :) Blogini on myös aika tuore tapaus jotenka myös siksi tämä tuntuu niin hurjalta. Kiitoksen siitä halunkin sanoa teille lujikoille, kun olette aktiivisesti käyneet lukemassa tätä sekä olen myös saanut lukea kannustavia kommentteja teiltä! Se merkitsee paljon. Ilman lukijoita bloggaaminen tuntuisi jopa hieman turhalta. Jotenka kiitos teille. <3 

Mutta tämä päivä oli kokonaisuudessaan ihan huippu kokemus! Aamumme alkoi Moko kahvilasta jossa kävimme läpi päivän tapahtumat. Siitä siirryimme itse studiolle ja suoraan meikattavaksi. Teimme lyhyen meikkausvideon (tämä tulee julkaisuun myöhemmin) jonka jälkeen Mokon salaatit nassuun ja siitä itse kuvausmeikki/ stailaus laitettiin kuntoon. Loppuajan otimme kuvia tulevaan banneriini ja sitten päivä olikin purkissa. Päivä täytti kaikki odotukset ja vielä enemmänkin! Kiitokset Cosmopolitanille ja koko tiimille joidenka kanssa sain työskennellä tänään! 

Blogissa tulee siis tapahtumaan paljon jänniä juttuja lähiaikoina ja en malta odottaa että pääsen kertomaan niistä teillekkin! :)
+juttuja kantsii myös seurata Instagramissa @minnasomero ja @cosmofinland!
Kuvat näpsittiin tänään vain puhelimella joten kuvalaatu voi olla hiukan epäselvä. :D
befunky_artwotrk.jpg befunkvy_artwork.jpg befunkym_artwork.jpg befunky_artwcork.jpg bnefunky_artwork.jpg befupnky_artwork.jpg befdunky_artwork.jpg befuwnky_artwork.jpg befunky_fartwork.jpg befunkzy_artwork.jpg befuönky_artwork.jpg befunky_ardtwork.jpg

PPS. Käyhän tsekkaan Cosmon uusi numero! ;)

IMG_6850

Translation: I have been chosen as a starblogger for Finland's Cosmopolitan magazine! I can't believe this! To work with this magazine is a dream come true. There's going to happen many exciting things in my blog, so as I said, stay tuned!
Ps. On Instargam you can follow us @minnasomero and @cosmofinland

8 kommenttia

 1. Wau! Paljon onnee ja sun kuvat ja tekstit ja näkökulmat antaa ainaki mulle inspiraatioo, niin oot todellaki ansainnu tän! ♥ :3

  VastaaPoista
 2. Heissan Aino! Olipa kannustava ja kiva kuulla tämmöstä palautetta. Kiitos! <3 Merkitsee paljon jos voin tällä omalla tekemisellä antaa toisellekkin jotain! Ja kiva viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Heei ihana Minna, onnea ihan huikeasti! :) Oli hauska nähdä Blog awardseissa :D

  VastaaPoista
 4. Heissan kaunokainen! Ja voi kiitos! <3 Oli mukava nähdä eilen! :) Toivottavasti teillä oli hyvä loppuilta! :)

  VastaaPoista