Grayness

By 8.06

Ulkona on kyllä sen verran kumma ilma, että ei osaa arvioida tuleeko kylmä vaiko kuuma kun ei tiedä kuinka paljon kantsis pukea päälle. Usein valitsen sen kylmemmän version, koska esim ruuhkassa julkisissa istuminen, bussi täynnä ja liika vaatetta päällä on karmea kombo. Tänään päätin pistää ohuen nahkaisen paida päälle, siihen lämmin neule ja takki. Toimi aika oivasti! Nahkapöksyt ja nahkapintainen paita= tykkään! :D


On myös muuten ihanan värikästä tuolla ulkona! Kaikkialla eri värisiä lehtiä ja ainkin vielä kaupunki näyttää tosi kauniilta. Tosin kohta ne lehdet tippuu mutta vähän aikaa kerkee nauttia. Syksy on myös kiva kun saa kerrospukeutua oikein kunnolla. Talvi saisi musta olla koko sen ajan mitä se kestää niin sellaiset +5 astetta lämmintä. :D En kaipaa kylmyyttä yhtään. Lunta vain sen verran, että on valoisampaa. Tiedän, monet on aika erimieltä mutta näin vilukinttuna suosin  "lämmintä talvea." 

Kuvien ympäristö oli kaunis ja erityisesti tämä harmaa/vaaleanpunainen talo pisti silmään Sannia (joka otti kuvat) ja mua. :) 

Translation: Today I decided to put my leather pants on and a leather shirt also. I just love this combo! :D
At this time of the year the nature is also so beautiful, its so colorful outside right now. I really don't like winter at all and I hope it would stay like this: +5 degrees and snow I would prefer only to make the "naked" nature brighter, after the leaves have fallen down. My friend Sanni took these photos and and she came up this idea to shoot in front of this house, lovely background I think! :) 
kuva kuva-3 kuva-13 Fotor01015174723 kuva-16 kuva-20 kuva-11 kuva-7

Neuletakki/ Cardigan: Mango
Paita/ Shirt: Zara
Housut/ Pants: H&M
Korot/ Heels: Zara
Laukku/ Bag : Chanel

2 kommenttia