Something New

By 7.38




Heissan! 

Tästä otsikosta voikin jo päätellä, että jotain täysin uutta tuli itselleni aloitettua. Blogin pitäminen siis. Pitkään oonkin tätä miettiny, itseasiassa jo yli vuoden, mutta nyt ajankohta tuntuu vaan niin sopivalta että päätin laittaa tän blogi-ajatuksen täytäntöön!:) 

Mitä blogin sisältöön tulee, se on pitkälti niitä kuvia ja tapahtumia mitä tulee päivän aikana näpsittyä. Kannan kameraa melkein poikkeuksetta aina mukana, ja jos/ kun jokin  mielenkiintoinen juttu sattuu kohdalle otan kameran samantien esiin! Päivän mittaan tulee useinmiten mieleen muutama uusi kuvausidea, jonka kirjaan monesti ylös ja lähden toteuttelemaan aina kun vain aikaa riittää. 



Tällä hetkellä kuvia on tullut lisättyä lähinnä instagramiin, ja sieltä pääsekin seuraamaan että minkäs tyyppisiä juttuja täällä blogissakin tulen postaamaan. Samalla nimellä, kuin tämä blogikin mut löytää myös sieltä, eli @minnasomero, linkki tuossa sivupalkissa!



Otettiin nää kuvat eilen Sannin kanssa, joka myös pitää blogia ja on ihan mielettömän taitava kuvaaja! Sannin kanssa on aina niin helppoa kuvailla, meillä tulee mieleen uusia ideoita jo ennenku aikasempi on edes toteutettu! Sannin blogiin pääsekin linkkaamalla tästä. Suosittelen! 

Mutta nyt lähden viettään vapaa päivää ja kahvitteleen tonne trooppiseen ilmastoon! Myös jotain kuvailuun ja kameraan liittyen käyn itselleni hakemassa, siitä pian lisää. ;) 


Leppoisaa tiistaita toverit! 

4 kommenttia

  1. Ihanaa että sä teit vihdoinkin blogin! Oon seuraillu sua instagramissa jo jonkin aikaa ja vaikutat niin mahtavalle persoonalle. Kaunis nuori nainen, jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  2. Jeeeee miljoona peukkua pystyyn tälle blogille!! Tiiän jo nyt että tästä tulee aivan mahtava :) superkaunotar <3

    VastaaPoista
  3. Jes vihdoin! Tätä on odoteltu kaunokainen! ❤️

    VastaaPoista
  4. Voi onpas ihana lukea, että tämmöistä on odoteltu. Ihan puna nousee poskille, kiitos Susanna Lotta! <3

    Oi kiitos kaunis noin kannustavasta viestistä <3 Innolla kyl odotan mitä tuleman pitää! :)

    Ihan tässä häkeltyy tästä viestistä! Kiitän hurjasti tästä tsemppauksesta! <3 Into on kyllä kova jatkaa tätä pitkälle eteenpäin! :)

    VastaaPoista